Магистър по макроикономика, със специализации:

thick мениджмънт и маркетинг и

thick банково и застрахователно дело

 

Експерт по:

thick разработване и управление на европейски проекти

thick изготвяне и оценка на стратегически документи

thick системи за управление

Учредител и управител на „Фондация за прозрачни регламенти”, организатор на годишния национален конкурс за прозрачнист и партньорство в работата на областната и общинската администрация.

Оценител към Министерство на регионалното развитие и благоустройството

в Етикета за иновации и добро управление на Съвета на Европа.

 

Омъжена с две деца – дъщеря и син.

 

ОБИЧА

Да прави нещата Добре!

ЗНАЕ, че

Човек е такъв, каквото е неговото силно вътрешно желание –

Каквото е то, такава е волята му,

Каквато е тя, такива са делата му,

Каквито са делата му, такава е съдбата му!

ВЯРВА, че

Може да променя света…, уповавайки се на една от любимите си притчи: Някъде, на брега на океана, един възрастен човек правеше своята обичайна разходка по плажа на залез слънце. До неотдавна бе бушувала буря и сега мъжът с удоволствие вдишваше свежия морски въздух. Беше се замислил за нещо свое, когато забеляза едно дете. То вземаше нещо от пясъка и после го хвърляше във водата. Воден от любопитството си старецът се запъти към него и тогава видя, че момчето взема изхвърлени от бурята на брега морски звезди и ги хвърля обратно в океана. Едва сега мъжът забеляза, че целият плаж е обсипан със стотици, може би хиляди морски звезди. Какво правиш? – възкликна стареца – Ти си само едно малко момче, а тези звезди са хиляди. Нима мислиш, че би могъл да промениш нещата?! Момчето го погледна, взе една морска звезда от пясъка, хвърли я в океана и каза: Ами аз току що промених нещата за тази морска звезда!

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност