Процедурата „Мерки за въвеждане на решения за превенция и управление на риска от наводнения“ се обсъжда

Управляващият орган на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020“ обявява обществено обсъждане на насоките за кандидатстване по процедура чрез подбор на проекти „Мерки за въвеждане на решения за превенция и управление на риска от наводнения“ по Приоритетна ос 4 „Превенция и управление на риска от наводнения и свлачища“ на оперативната програма.

Бюджетът на процедурата е 20 000 000 лв. Тя е насочена към общините и цели повишаване защитата на населението от наводнения, подобряване техническото състояние на язовирите и прилежащите им съоръжения, както и повишаване готовността на гражданите за реакция при бедствия.

Предложения и възражения по документите могат да се изпращат в срок до 18:30 ч. на 13.09.2017г.(включително) на следната електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Oбщественото обсъждане на насоките за кандидатстване ще се състои на 25 септември 2017 г. от 10:00 до 11:30 часа в сградата на Министерството на околната среда и водите на адрес: гр. София, ул. „Уилям Гладстон“ № 67.

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност