Обсъжда се процедура по ОПРЧР „Транснационални и дунавски партньорства за заетост и растеж”

Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ кани заинтересованите да изпратят своите предложения и становища по проекта на Условията за кандидатстване по процедура „Транснационални и дунавски партньорства за заетост и растеж”. Предложенията си можете да изпратите на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Крайният срок е 17:30 часа на 19.12.2016 г. (включително).

След изтичане на посочения по-горе срок, предложения и становища няма да бъдат приемани.

На този етап на посочената електронна поща трябва да изпращате единствено предложения и становища, които се отнасят до проекта на Условията за кандидатстване по процедурата. Други въпроси, свързани с разяснение на текстовете от Условията за кандидатстване, могат да бъдат изпращани и на по-късен етап, след публикуването на обявата за откриване на процедурата заедно с одобрените Условия за кандидатстване.

Проект на Условията за кандидатстване можете да намерите на следния линк:

http://esf.bg/procedures/transnatsionalni-i-dunavski-partnorstva-za-zaetost-i-rastezh/ 

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност